Sharing

Skupna raba avtomobila "Share'nGo" pomeni električno mobilnost na štirih kolesih 
 "Share'nGo" je primeren za vsako mesto

Običajni mestni avtomobil proizvaja veliko onesnaževanja, na primer okoli 100 gramov CO2 na kilometer. Ljudje, ki uporabljajo sistem "Share'nGo", se zavedajo kaj pomeni zeleno in v sodelovanju z naravo. Veliko prispevajo k zmanjšanju emisij onesnaževanja, ki se oddajajo v ozračje, ki se z vsakim zagonom motorja lahko dnevno izmeri in je nadzorovano uporabnikom.

 


Mesto postaja svobodnejše in bolj zeleno

Avtomobili v mestu blokirajo približno 10% razpoložljivega prostora in so parkirani za 95% svoje življenjske dobe. Ali ne bi bilo mesto veliko lepše manj avtomobilov, kot sta Pariz ali Berlin? Z uporabo sistema "Share'nGo" bi se lahko prevažali brez zasebnega avtomobila v celoti ali 
delno. Razmislite, kolikšen del svojega časa boste žrtvovali, da boste našli parkirno mesto. 

 


Nič več denarnih kazni


.Souporaba avtomobila s sistemom"Share'nGo" ne pozna tovrstnih nadležnih presenečenj.
Električni avtomobili omogočajo neomejen dostop do omejenih prometnih površin (v mnogih mestih), brezplačno parkiranje na plačanih parkirnih mestih in parkirnih mestih, rezerviranih izključno za prebivalce.

 

 


Naroči se na testno vožnjo

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje. Več o politiki varstva osebnih podatkov.