Električni pogon ni prihodnost - je že sedanjost

Cenovno najbolj ugoden električni avtomobil v Sloveniji

Ekološki

Vozite v okolju prijaznem in cenovno ugodnem električnem avtomobilu Zhidou. Enostavno in hitro polnjenje. Uživajte v prijetni, brezhrupni vožnji z 0% emisij. 

Moderen

Izjemno udobje in vrhunsko oprema sledita sodobnim trendom razvoja električnih avtomobilov. Uživajte udobnost z visoko uporabniško izkušnjo z 0% hrupa.

Ekonomičen

Kvalitetni materiali in visokokakovostna tehnologija. Minimalni stroški vzdrževanja v primerjavi z motorji z notranjim zgorevanjem. 

Uživajte udobnost z visoko uporabniško izkušnjo

Modeli

Zhidou daje priloženim baterijskim paketom neodvisno garancijo 4 leta.

Nova dimenzija mobilnosti

Skupna raba avtomobila "Share'nGo" pomeni povsem električno mobilnost na štirih kolesih. Brez onesnaževalcev, brez hrupa - s klicem do avtomobila, samo takrat, ko ga potrebujete.

Več dodatkov in več energije

Električni avtomobili iz ZhiDou sledijo trenutnim razvojnim trendom za električna vozila glede udobja, značilnosti in enostavnega upravljanja. Uživajte v sproščenem, mirnem in udobnem vzdušju v vrhunsko opremljenem električnem avtomobilu . Skoraj brez hrupa in brez motenj emisij.

Potovanje prihodnosti

Vizija podjetja Zhidou se nanaša na upravljanje podjetja v smeri postai vodilni ponudnik inovacij in trgovec z vrednostjo zelene inteligentne prometne ekologije na svetu. ZHIDOU uvaja koncept mikro-potovanja v industriji in njen osnovni proizvod, čista električna vozila ZHIDOU, so natančno postavljeni kot "urbana čista električna vozila za mikro-potovanja" in se pojavljajo kot nova sila na novem energetskem avtomobilskem trgu Kitajske.

 

Pridi na testno vožnjo

Prepričaj se na lastne čute ob pogovoru z našim strokovnjakom. Postregli ti bomo s kavico, ter se pripravili na doživetje udobja z visoko stopnjo uporabniške izkušnje.

Vozite pametneje - vozite zeleno

Obiščite nas in skupaj naredimo ugoden in udoben korak naprej k vašemu zadovoljstvu ter hkrati poskrbimo za naše in vaše okolje.

Družbo Plan-net smo ustanovili leta 1999 z namenom trgu ponuditi elektroinštalacijske storitve. V družbi smo se v naslednjih letih hitro širili tako kadrovsko, prihodkovno kot tudi investicijsko.

Zagotavljamo vam prvovrstne storitve, saj se zavedamo, da le tako lahko zadovoljimo vaše potrebe in na ta način uspešno konkuriramo na tržišču.

To dosegamo tudi s pomočjo naših partnerjev, s katerimi smo vzpostavili dolgoročne partnerske odnose. Prav zaradi teh odnosov in kvalitetnega skupinskega dela zaposlenih dosegamo odlične rezultate. Kvaliteto električnih vozil vam zagotavljamo skupaj z našimi dobavitelji.
 


 

Naroči se na testno vožnjo

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje. Več o politiki varstva osebnih podatkov.