O Zhidou
ZHIDOU Electric Vehicle Co, Ltd (ZHIDOU) je skupno podjetje, ki ga je ustanovila skupina Geely Holding Group, XDY Stroji in Electronics Group in GSR Ventures. Ima registriran kapital v višini 1,1 milijarde, več kot 2.600 zaposlenih, 176 domače uporabljenih patentov, 5 izumov in 10 avtorskih pravic programske opreme. Leta 2016 je osvojil drugo nagrado National Invention Award. ZHIDOU uvaja koncept mikro-potovanja v industriji in njen osnovni proizvod, čista električna vozila ZHIDOU, so predstavljeni kot "urbana čista električna vozila za mikro-potovanja" in se pojavljajo kot novi avtomobilski modeli na novem energetskem avtomobilskem trgu Kitajske.

Danes je ZHIDOU z integriranjem virov treh soustanoviteljev v R & R, proizvodnji, sistemskem obratovanju in kapitalskem poslovanju zgradil "urbano mikro potovanje v ekosfero", ki zajema raziskave in razvoj, proizvodnjo, prodajo in delovanje električnih vozil.

Na podlagi pozitivnih raziskav in razvoja ter oblikovanja integriranih globalnih virov, ki temeljijo na raziskovalnih in razvojnih centrih v Italiji, na Japonskem, v Pekingu, Šanghaju in Tianjinu ter proizvodnih bazah v Lanzhouu, Jinanu, Jinanu in Ninghaiju, ZHIDOU je razvil svetovni sistem R & R in tehnoloških inovacij ter sodoben proizvodni vzorec za izgradnjo lahkih, miniaturiziranih, inteligentnih in med seboj povezanih mikro čistih električnih vozil za uporabnike in spodbujanje ekoloških sprememb v prevozu.

ZHIDOU je novo podjetje na področju novih energetskih vozil. Odhaja na cesto nove energije in varstva okolja z odgovornostjo in kakovostjo; vodi razvoj mikro-potovanja, ki ga poganja nova energija s specializacijo in vztrajnostjo. Po vstopu na domači trg maja 2014 je ZHIDOU hitro prepoznaven na trgu in ga potrošniki spodbujajo zaradi natančnega pozicioniranja, cenovne dostopnosti, pametne in priročne zasnove telesa ter izjemne zaščite okolja in varnosti.

Do junija 2017 so prodali več kot 72.000 vozil, kar predstavlja 6% domačega trga novih energetskih vozil in 15% segmenta čistih električnih potniških vozil. Od leta 2012 je ZHIDOU zapustil sledi v 15 državah: Italiji, Franciji, na Nizozemskem, v Belgiji, Združenem kraljestvu, Sloveniji, na Slovaškem, v Hrvaški, Španiji, Nemčiji, Marstonu, Avstriji, Braziliji, Južni Koreji in Kolumbiji. Njegovi domači in čezmorski promocijski napori so se izplačali. V Italiji je kot edino označeno vozilo projekta delitve vozila Share'N GO ZHIDOU povečal izboljšanje prometne ekologije v Evropi in postal ena od neodvisnih meril blagovne znamke na mednarodnem trgu.

Trenutno so se pojavile nove spremembe v načinu potovanja. ZHIDOU potuje v koraku s časom in kreativno predlaga koncept mikro-potovanja, ki se osredotoča na reševanje vprašanja potovanja v mestnem prometu. Z izvajanjem naloge izgradnje električnih vozil, ZHIDOU sodeluje s partnerji na višjih in nižjih ravneh na področju financ, kapitala, informacijske tehnologije, inteligence in interneta stvari za izgradnjo simbiotičnega, medsebojno dopolnjujočega in regenerativnega eko-velikega podatkovna platforma mikro-potovanja v industriji, ki vključuje ljudi, vozila, ceste in potovanja. Postala je reformator in revolucionar za prihodnji mestni promet.
 

Brand Vision: Postati vodilni ponudnik inovacij in trgovec z vrednostjo zelene inteligentne prometne ekologije na svetu.

Brand Mission: Spodbujanje preoblikovanja prihodnjega načina potovanja.

Brand Slogan: Mikro-potovanje  - Pametno življenje.

 


 


Naroči se na testno vožnjo

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje. Več o politiki varstva osebnih podatkov.